Äpplekräm

Jag tänkte att jag skulle återkomma med vad som hände med mina äpplen. Jag gjorde faktiskt kräm, tro det eller ej! Det var riktigt enkelt att göra och den blir så mycket godare än den man köper. Ni slipper tillsatser, den blir mindre söt, friskare och fräschare i 
smaken. Den blev supergod och till er som som har småbarn så är detta ett jättebra tips! Skit i krämen som har blivit hyllvärmare och är fulla med konserveringsmedel och ät något lite naturligare och godare;)

5 portioner:
Skala och skär äpplen i bitar, det ska vara cirka 1 liter i bitar. Koka upp 4 dl vatten, 1/2 dl socker och en hel kanelstång. Lägg i frukten och låt den koka till den är mjuk. Blanda 2 msk potatismjöl med ett par msk vatten. Häll i redningen under omrörning. Koka upp krämen snabbt sen är det klart!!






Mat
äpplekräm