Vegetarisk pasta med svamp

Jag lovade att lägga ut ett recept på en av mina vegetariska favoriträtter igår men en febrig son och sambo satte stopp för det. Det får bli idag istället och jag tror inga sörjer så värst för det:) Varför det är en av mina favoriter är på grund av två anledningar, dels är det himla gott men det går även snabbt att göra! Det är en pastarätt med svamp och vitlök...

För cirka 4 personer behöver du följande:

Champinjoner (gärna skogschampinjoner) ta en rejäl påse
2 vitlöksklyftor
1 gul lök
Persilja
Parmesan
2 ägg
Salt & peppar
Olivolja
400-500 g valfri pasta

Fräs lök och champinjoner i olivolja och pressa sedan ner två vitlöksklyftor. Salta och peppra. Koka pastan och när den är färdig blandar du svampröran med pastan och river rejält med parmesan över och knäcker två ägg i pastan. Blanda allt igen och avsluta med lite extra parmesan och finhackad persilja!! Yummi, yummi...






Mat
vegetarisk - vegetarisk pasta med svamp - vegetarisk svampars