Ledig snart igen??

Det är det enda jag tänker på, när får jag vara ledig igen?? Man vill liksom inte sitta på ett kontor när det är så här fint väder. Jag behöver komma ut!!! 
Som ni vet var det himla fint väder i helgen och vi var vid en sjö i förhoppningen att vi skulle dra upp en fin firre och grilla, men nä! Flugfiske är väl kanske inte det mest idealiska om man vill ha mat, inte en fisk så långt ögat kunde nå:) Vi gick därifrån med lite kottar, det blir lite torrt att äta tycker jag... Eller har ni nått recept;) 
Jag har inte haft så mycket tid för bloggen den senaste veckan men jag hoppas komma med lite nya tips pronto!! 

Jag kan ju meddela att jag nu ska hoppa på det där odlingtåget, jag ska odla tomater, chili, jordgubbar och örter. Jag gissar att det kommer bli cirka en frukt per sort, hehe!! Nä, men jag är helt novis på det här men jag ska testa i pytteliten skala. Ett tips är att försöka köpa ekologisk jord om ni ska odla. Jag såg att blomsterlandet sålde bl.a. kravmärkt jord för tex odling av örter! Så håll ögonen öppna för det! Plantagen säljer också ekologisk jord, kan tänka mig att det finns lite varstans.




Ej ätbart;)

Chili och jordgubbar (jordgubbarna har min kollega odlat och låtit mig få några plantorna)

Små tomatplantor som guppar på tåget hem, även dessa från min snälla kollega!!






blomsterlandet - chili i kruka - ekologisk jord - flugfiske - jordgubbsplantor - ledig - odling - plantagen - tomater - örter